Євген Клопотенко: «У мене погано виходить будувати довготривалі стосунки з дівчатами»

Євген Клопотенко
Про життя поза роботою і про те, чи можливе воно у випадку Євгена Клопотенка.

Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко, ведучий шоу «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком» на СТБ, в інтерв'ю Viva.ua розповів про свої гастрономічні відкриття цього року, побачення з дівчатами і страву, яка ніколи не набридає.

Євген Клопотенко

Євгене, як зараз виглядає твій work-life баланс? 

Так сталося, що я не живу за поняттям work-life balance. Бо вся моя діяльність, по суті, пов’язана з кулінарією. Я готую на роботі, коли працюю. Я готую вдома, коли відпочиваю. Так, іноді вечорами я можу перемикнутися і провести час інакше. Наприклад, дивлюся кіно, проводжу час з друзями, граю в гольф, сквош чи боулінг.

Вважаю, що мій work-life balance — як у хмаринки. Вона собі просто літає небом. Вона працює чи відпочиває в цей момент? Ніхто не знає. 

Що завжди підносить твій настрій? 

Найперше — це незвичайні люди. Такі, знаєте, цікаві й навіть дивакуваті. Як тільки я таких зустрічаю, мені відразу хочеться посміхатися. Крім цього, настрій мені підіймає процес мріяння. Я люблю загадувати якісь глобальні чи нездійснені речі та думати про їх реалізацію. Ну і, звісно, дослідження української кухні. Завжди тішуся, коли дізнаюся щось нове.

—  Хто сьогодні твої друзі? 

У мене є двоє друзів, з якими я товаришую вже понад 15 років. Також я вважаю друзями своїх партнерів і співробітників. Загалом — усю свою команду, оскільки проводжу з нею більшість свого часу. 

Як проходить твій звичайний день та вихідний? 

У мене немає ні звичайного робочого дня, ні звичайного вихідного. Річ у тому, що всі мої дні — одночасно робочі та вихідні. Сьогодні у мене зустрічі, завтра зйомки, післязавтра — робота в ресторані чи звана вечеря. Кожен мій день — пригода. Незалежно від дати в календарі. 

Євген Клопотенко

Ти зараз закоханий? 

Я завжди закоханий в Україну.

Коли востаннє був на побаченні?

Здається, минулого тижня. Оскільки я публічна людина, мені важко ходити на побачення в людні місця. Тому зазвичай я зустрічаюся з дівчатами вдома чи в інших непублічних локаціях.

Чи вдається будувати плани на майбутнє?

Звісно. Всі мої плани побудовані з огляду на нашу перемогу. Я планую робити все можливе на своєму рівні, щоб швидше її наблизити. Підтримувати людей під час війни, допомагати військовим та популяризувати Україну у світі. А далі буде видно.

Євген Клопотенко

Які смаки дарують тобі найбільше задоволення нині?

Це завжди ті продукти, які я ще ніколи не куштував. Приміром, нещодавно я відкрив для себе варення з ангеліки. Це трав'яниста рослина, відома як дягель чи дика селера. Досі відчуваю цей неймовірний смак. 

Яку страву ти готовий їсти щодня? Що тобі ніколи не набридає? 

Борщ, звісно. А в його компанії ще вермішель з часником, перцем чилі та оливковою олією. Можу їсти ці дві страви нескінченно. 

Чи існує щось, що в тебе виходить погано? 

Авжеж. Приміром, я погано медитую. Ніяк не можу зосередитися. Погано готую хінкалі, тому майже ніколи не беруся за цю справу. У мене не виходить добре прасувати, через це я зовсім вирішив відмовитися від праски. А ще — у мене поки що погано виходить будувати довготривалі стосунки з дівчатами. Словом, таких речей десятки.

Євген Клопотенко за кермом автомобіля

Нещодавно на СТБ відбулась прем’єра проєкту «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком». Чим він корисний для глядача? 

По-перше, це новий формат для українського телебачення. Він не зовсім телевізійний, як на мене. Бо ТБ нарешті почало змінюватися, щоб стати конкурентним з YouTube. У програмі я поводжу та відчуваю себе вільно, без рамок. Це передається й глядачеві, відповідно. По-друге, ми запросили багато нових зірок, яких не звикли бачити на телеканалі СТБ. Думаю, глядачам буде цікаво, як вони живуть і над чим працюють. А по-третє, «Пекельні борошна» розповідають про автентичну українську кухню. Певен, багатьом українцям буде корисно відкрити для себе рецепти предків і глибше пізнати свою ідентичність. 

Євген Клопотенко і Тарас Тополя готують страву

Чи був продукт або страва, яка під час зйомок здивувала тебе? 

Так. Це була страва із кисломолочним сиром, виготовленим з молока сірої породи корів. Ця порода пішла з родини волів — найстарішої прирученої українцями тварини. Цікаво, що раніше на території України майже не було корів. Тобто, вони автентично не зовсім українські. А от воли — так. Тому мені було цікаво та незвично працювати саме з цим продуктом.

Який український продукт ти відкрив для себе останнім часом?

О, це — любисток. Його можна використовувати як мікс-салат. Замість селери, наприклад, спробуйте додати трохи любистку у вашу страву. Ви здивуєтеся, який вибуховий смак отримаєте.

Читайте також

Як людина їсть – така вона і в ліжку: Євген Клопотенко поділився пікантним спостереженням

Як людина їсть – така вона і в ліжку: Євген Клопотенко поділився пікантним спостереженням

Євген Клопотенко та Володимир Остапчук прокоментували стосунки з однією дівчиною

Євген Клопотенко та Володимир Остапчук прокоментували стосунки з однією дівчиною

Євген Клопотенко

Нагадаємо, щосуботи, о 10:10 на СТБ, у новому студійному кулінарному проєкті «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком» Євген показує, як готувати цікаві старовинні страви, якими надихались наші легендарні предки, та повертає в раціон суто українські продукти, як-от пшениця та ріпа. Все це з урахуванням умов сучасного життя та вподобань українців. У кожному випуску до шеф-кухаря приходить зірковий гість. Разом вони готують унікальні українські страви та відкривають такий багатий на смаки світ української гастрономії. Окрім того, на кожного гостя чекає відверта розмова з Євгеном Клопотенком, адже саме на кухні, за приготуванням страв, відбувається найщиріше й найтепліше спілкування.

Євген Клопотенко

Читайте також

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Володимир Остапчук уперше розповів про нову дівчину: «Я в неї перший чоловік»

Володимир Остапчук уперше розповів про нову дівчину: «Я в неї перший чоловік»

Фото: пресслужба СТБ

Олена Лавренюк
Попередній матеріал

Олена Лавренюк про успіх у кіноіндустрії та шоубізнесі: «Талант — це лише 30%»

Олена Шоптенко
Наступний матеріал

Олена Шоптенко розповіла про життя за кордоном і підрослого сина: інтерв'ю Viva.ua

Новини партнерів